GPS – Drøm eller mareritt?

Akkurat det gjenstår ennå å få vite svaret på, samtidig som jeg satser på at det blir en drøm.

Men så er det en ting da, at før jeg kan drømme, må jeg lære. Denne hersens dingsebomsen som forhåpentligvis skal bli min beste venninne på veien heretter. Venter i engstelig spennning på å teste ut pakka som kom i posten.

Er jeg riktig uheldig vil muligens navnet bli….Gå På Snørra – GPS.

Mulig at jeg skal gi min strømførende bilvenninne et noe bedre navn enn det stakkars. Navnet skjemmer ingen, men dog…

GPSen skal altså bli min nye bilvenninne, men før det må hun få en fin plass, festes og sikres skikkelig, med mulighet for jevn tilførsel av det hun trenger for å yte sitt beste for meg.  I tillegg må jeg lære et nytt språk slik at vi kan kommunisere på en for begge nyttig måte.

Jeg derimot får nøye meg med sete, sele og noe kjølende på flaske. Og belage meg på å pugge Garminske data gloser, eller lage jukselapp. Whups, jukselapp er kanskje ikke er det beste når man helst bør holde øynene mest mulig på veien.   – Stønn det må definitivt øves og øves, her er det ingen kjære bestemor.

Og hvordan det det går meg meg og GPSen i fortsettelsen, følg med, kanskje det kommer en oppdatering etter hvert…