«Drømmeboksen» som dukket frem fra glemselen

Og hva er nå en Drømmeboks …?

Det kommer stadig opp artikler både her og der, som forteller deg akkurat hvordan du kan få et bedre liv, bli lykkeligere, leve i nuet osv. Kjempefint egentlig, for det er jo bare å plukke fra øverste hylle det du trenger eller vil ha, og ut med resten.

En gang for lenge siden, i gamle dager, fikk jeg se ideen til Drømmeboksen. En boks, fyllt med ting du vet vil glede deg en dag du er syk eller lei deg… eller en dag du bare trenger  å drømme litt.

Etter jevnlig bruk noen år forsvant den inn i glemselen.

Så fikk jeg god tid til storrydding – og min Drømmeboks så dagens lys igjen- å salige fryd.

Full av kart fra motorsykkeltiden. Brosjyrer og hefter fra forskjellige steder rundt om i verden. Fotografier… Det ble bråstopp i rydding, jeg valgte i stedet å drømme meg bort i alle de gode minnene, veiene, de fantastiske stedene, opplevelsene.

Boksen gav meg mange vidunderlige øyeblikk en kald og mørk januarkveld. Pluss en pose med godteri som garantert hadde gått ut på dato 😉 For det det lå jo mye mer der, som jeg den gang mente kunne være kjekt å ha til en «regnfull» dag. Kanskje burde alle lage sin egen Drømmeboks, et sted å hente glede og påfyll når ting går litt trått eller man rett og slett bare har lyst til å drømme seg bort. 

Det er bare å sette igang – du kjenner dine drømmer! For meg er det ofte å reise, om så bare på kartet eller i hodet. Å lykke.

I mai er det slutt på å reise på kartet nedover Europa. Jeg drar til Italia! Nå har jeg i tillegg fått min egen Drømmeboks i hodet, jeg kan ta den frem når jeg vil, og nyte innholdet og glede meg.