Naturen rundt Montemagno, Toscana

Fototur i det grønne

Blå iris
Blå iris

Naturen rundt Montemagno var vårlig grønn og blomstrende. Vi tok oss noen dagsturer med kamera, for å gjøre mange ting på en gang, tur, trim, ta bilder og lagre resten i minnebanken i hodet. Jeg må bare si det, det er umulig å unngå å se alle valmuene når man kommer der i mai.

Fotografering
fotografering

Og sånn kan det se ut på en av våre turer. Ja jeg vet vi burde tatt med stativ, men nei det gjorde vi altså ikke, så alle bildene er frihåndsbilder.

Rødt og hvitt
Rødt og hvitt
Valmue
Valmue

Den snirklete veien vi gikk på var innrammet av blomster og grønt. Vi kunne faktisk ikke helt skjønne hvordan noen kunne kjøre bil der, men det gjorde de. Langs veien lå det små hus i bedre og dårligere forfatning. Pittoresk var det uansett for oss to som vandret der og sugde inn alt rundt oss. Blomster, hus, varme, lukt og skjønnhet.

Rosene var også godt i gang med sin blomstring.

_MG_4471

Jeg har også fått lov til å ta med noen bilder fra min reisekamerat Kristine Siren. Alle bilder under er tatt av henne. Jeg håper bildene våre gir deg lyst til drømme deg bort i naturen, slik vi gjorde den gangen.

Veien
Veien
Liten bil
Liten bil
Olivenlund
Olivenlund

_MG_4795

Blåregn
Blåregn