Ut på tur…

Uansett vær

Dagen startet så fint med sol og hvite skyer…

_MG_7213

_MG_7212

_MG_7217

_MG_7215

_MG_7214

Og akkurat her når jeg tar bilde av hus og grønne enger…kommer det første tordenskrallet. Samtidig inni en bil er ikke det dummeste stedet å være når det tordner og regner.

_MG_7220

Men det er kanskje ikke den smarteste tiden å ta ut et kamera og ta bilder heller. Jeg klarte altså ikke å la være. Strada deformata – se på skiltet og dere skjønner hva jeg mener. Og her snakker vi virkelig deformert asfaltsvei ja. Hompetitteten teia, men det ble enda en opplevelse å lagre i minneboken i hodet, og det var jo tross alt bare snakk om en mil eller så…

_MG_7224

Innimellom alle regndråpene var det noe som skinte så utrolig hvitt at jeg igjen bare måtte ta et bilde.IMG_7231

IMG_7236

IMG_7241

Etterhvert ble det mindre og mindre regn.

_MG_7245

Selv solen kikket frem iblant. På vei opp hårnålsvingene mot Montecatini. Nei det stod ikke «tornantes» ned i bunnen, men skikkelig svingete var det likevel noen steder. Toppen der borte i synsranden er Volterra.

_MG_7260

Dagens blomster i grøftekanten.

_MG_7262

Nesten oppe. Bildet er tatt opp mot den lille byen Montecatini.

_MG_7248

Enda et bilde mot Volterra tatt i det jeg kjører ned igjen fra den lille byen.

_MG_7264

Dagens tur var på ca 100 km på småveier, og jeg må medgi at noe av sjarmen forsvant i alt regneværet. Likevel er det noe med å oppleve det også. Det er tross alt ikke sol og sommer hver dag, selv ikke i Italia 😉

2 comments on “Ut på tur…

  1. Koselig og følge deg på turen Mette. Gleder meg til hver dag som kommer.

    • Mette M. Karterød

      18. mai 2016 at 19:59

      Tusen takk for komplimentet. Iblant er det så mange bilder at jeg nesten ikke klarer å velge bort noen, og andre dager får jeg klare meg med dem jeg har. Håper jeg klarer å leve opp til forventningene dine, tvi tvi 😉

Comments are closed.